Starten på noget nyt

Jeg sad derhjemme med min familie. Vi sad og spiste aftensmad sammen. Jeg er en 19-årig mand, der bor i Vanløse. Jeg bor sammen med mine forældre og to søskende. I dag ville jeg snakke med mine forældre, om det var muligt, om jeg kunne starte på kørekort. Det noget som jeg har ville snakke med i lang tid nu. Jeg har altid glædet mig til tage kørekortet, og ville bare gerne starte så hurtigt som muligt. Jeg sad på bordet med mine forældre og snakkede om det var okay at jeg startede på kørekortet. Jeg sagde at jeg allerede havde fundet en køreskole der lå tæt på, som mange af mine venner havde anbefalet. Jeg fortalte at den hed TopGearTrafik, og det kunne være at de allerede kendte til den. Men begge mine forældre fortalte, at jeg kunne starte på kørekortet, hvor de ville betale det hele. Jeg var virkelig glad og glædet mig. Jeg skulle allerede til introaften på tirsdag. Jeg tog derhen og det var virkelig spændene. Jeg skulle allerede til teori om nogle dage, og ud at køre på manøvrebanen. Jeg tog til den næste teori, og manøvrebanen. Det var virkelig sjovt at køre, og jeg elskede det. Jeg glædet mig allerede bare til at komme ud og køre på vejene. Jeg lærte også virkelig meget til teoritimen. Man lærer en masse hver gang. Man bliver også meget bedre til at køre hvor hver gang jeg fik kørt. Jeg følte hurtigt at jeg ville kunne få kørekortet. Lærerne på køreskolen var virkelig gode. De var virkelig gode til at forklare de grundlæggende ting, og virkelig gode til lære en at køre. De var også virkelig gode til at forklarede tingene til teorien, så man virkelig fik det hele med. Jeg elskede virkelig køreskolen.