Inkluderet i samarbejdsaftalen med Hokas har du gratis tilgang til markedets bedste inkasso-løsninger. Som totalleverandør af fakturaservice med opfølgning, og inkassotjenester tilbyder vi en høj løsningsgrad og fordelagtige betingelser.

Løser vi ikke sagen for dig, taber vi faktisk penge. Vi tjener kun penge i sager som løses. Du får en fast sagsbehandler at forholde dig til som også sidder og jobber med dine sager. Vi arbejder under mottoet ”Bare fornøje kunder!”

Det er ikke længere nok for et inkassobureau kun at indsamle penge som du har til gode. Vi i Hokas udfører jobbet på en professionel måde, således at vi beskytter dit omdømme og tager vare på dine kunder.

Hokas' inkassotjenester sørger for at du får betalt, og bidrager til at kunden fortsætter med at betale.

Hokas  sagsbehandler har lang erfaring i inkassobranchen og som autoriseret bevillingshavere garanterer vi en solid og faglig håndtering af kreditors inkasso-inddrag. 

Sagsbehandlerne viser et stort engagement for kreditors sager med udstrakt personlig opfølgning af skyldner pr telefon og om nødvendig brug af retsapparatet for at sikre at kreditor, i størst mulig grad, skal få retmæssig opgjørt for dine fakturaer!

PRØV GRATIS