Byportalerne.dk laver lokale netaviser til i alt 18 byer rundt omkring i Danmark, primært på Sjælland, og her sidder Karl Iver Dahl-Madsen som bestyrelsesformand. Byportalen har været kunde hos Hokas i 2 år, og oplever hvordan Hokas er fuldt ud integreret i deres økonomisystem e-conomic. Martin, CEO, Nem-HR
Karl Iver Dahl-Madsen
Bestyrelsesformand hos Byportalerne.dk 

Vi har relativt mange fakturaer og mange kunder. Det er ikke store fakturaer vi sender ud, men vi har mange af dem, og her hjælper Hokas os med at holde styr på dem alle. Hokas sørger for påmindelser, rykkere og eventuelt inkasso, og det er simpelthen en kæmpe hjælp, for ellers skulle man jo selv udvikle et system til at holde øje med disse. Dette gør Hokas fint. 
Hokas begrænser mængden af dårlige betalere, og får pengene krævet hurtigt ind, hvis nogle har svært ved at få betalt. Det er rigtigt godt for likviditeten og for indtjeneingen. Nu har vi styr på vores debitorer, og det er en vigtig ting for en forretning som vores. Hokas er et effektivt system og prisen for at bruge Hokas er fair, i forhold til kvalitetsforholdene

Nogle virksomheder kan i starten være nervøse for deres kunders reaktioner når de bliver rykket. Hokas behandler alle kunder ordenligt, og ligesom Karl udtaler, er det de færreste der bliver sure. 

Der er enkelte eksempler på folk der synes at der virker lidt håndfast, men vi synes jo også at det er håndfast at man ikke betaler sine regninger til tiden, det er et dumt signal at sende. Hvis vi igen og igen skal bruge en masse tid på at rykke en kunde til at betale, overvejer vi om det overhovedet er nogle vi vil have som kunde. Rykkerproceduren gøres med måde, og det er meget sjældent at vi får sure reaktioner på det. Det sker, men i virkeligheden er det jo typisk dem der er presset der bliver sure.

Læs mere om Byportalerne klik her

Lad Hokas hjælpe med fakturaopfølgningen, ligesom vi hjælper Byportalerne.dk