Hvornår kan mit barn køre uden selepude?

Svaret på dette spørgsmål er ikke så enkelt, som du måske tror.Det afhænger af barnets højde, vægt og alder. Du kan finde flere oplysninger om autostol autostol testerne her. Du vil kunne vælge den bedste autostol efter testen. 

 

Retningslinjerne for, hvornår dit barn kan køre uden selepude.

 

Hver stat har forskellige love om, hvornår et barn kan holde op med at bruge en selepude, så det er vigtigt at tjekke med dit lokale motorkontor. De fleste stater følger dog de retningslinjer, der er fastsat af American Academy of Pediatrics, som siger, at børn bør køre i en selepude, indtil de er mindst 4 fod 9 tommer høje og mellem 8 og 12 år gamle.

 

Der er et par undtagelser fra denne regel. Hvis dit barn er under 8 år og vejer mere end 40 pund, kan det måske køre uden selepude. De skal dog stadig være fastgjort med en sikkerhedssele. Hvis dit barn er mellem 8 og 12 år og vejer mere end 80 pund, kan det også køre uden selepude, så længe det er fastgjort af en sikkerhedssele.

 

Det er vigtigt at bemærke, at selv om dit barn opfylder de fysiske krav til at køre uden selepude, kan det være, at du af følelsesmæssige årsager ønsker at beholde barnet i en selepude. Hvis dit barn f.eks. er bange for at køre uden selepude, er det sandsynligvis ikke værd at tvinge det til at gøre det.

 

I sidste ende er det op til dig som forælder at beslutte, hvornår du skal holde op med at bruge en selepude. Du skal blot sørge for at tage hensyn til dit barns sikkerhed. Hvornår kan mit barn køre uden selepude?

 

Det enkleste svar på dette spørgsmål er, at du skal tjekke med dit lokale motorkontor, da hver stat har forskellige love. De fleste stater følger dog de retningslinjer, der er fastsat af American Academy of Pediatrics, som siger, at børn bør køre i en selepude, indtil de er mindst 1,5 meter og 9 tommer høje og mellem 8 og 12 år gamle. Der er et par undtagelser fra denne regel. Hvis dit barn er under 8 år og vejer mere end 40 pund, kan det måske køre uden selepude. De skal dog stadig være fastgjort med en sikkerhedssele. Hvis dit barn er mellem 8 og 12 år og vejer mere end 80 pund, kan det også køre uden selepude, så længe det er fastgjort af en sikkerhedssele.

 

Det er vigtigt at bemærke, at selv om dit barn opfylder de fysiske krav til at køre uden selepude, vil du som forælder måske ønske at holde barnet i en selepude af følelsesmæssige årsager. Hvis dit barn f.eks. er bange for at køre uden selepude, er det sandsynligvis ikke værd at tvinge det til at gøre det. I sidste ende er det op til dig at beslutte, hvornår du skal holde op med at bruge en selepude.