Gør din website mere synlig på internettet

Den nye digitale virkelighed kan for mange virke forvirrende og uoverskuelig. Aldrig før har kommunikation og formidling af information været så hurtigt, så let og så tilgængelig, som nu. Det bringer både fordele og ulemper med sig.

Især når det kommer til synlighed på internettet kommer der flere og flere udfordringer til. Læs med her og se, hvad du kan gøre for at gøre din virksomhed mere synlig på nettet.

Lær systemet spilleregler at kende

De fleste virksomheder er i dag fuldstændig afhængige af deres digitale tilstedeværelse for at nå ud til deres kunder. Det betyder samtidig, at der er flere og flere der kæmper om opmærksomheden, og det kan være svært at holde sig synlig og skille sig ud blandt de myriader af sites, der dukker frem ved hver eneste google-søgning.

Hvad der dukker op, når en internetbruger foretager en søgning, er ikke tilfældigt. Det drejer sig ikke længere kun om relevans men også om, hvordan de forskellige sites har optimeret deres synlighed over for søgemaskines algoritme.

Det virker umiddelbart uigennemskueligt, hvordan denne fungerer, og man kan fristes til at kalde systemets veje for uransagelige og uvilkårlige. Inde bag den tilsyneladende tilfældighed styres systemet dog af faste principper. Principper man kan udnytte for at få sin website forrest i køen. 

Find hjælp hos virksomheder der specialiserer sig i SEO

En måde at gøre dette på kaldes søgemaskineoptimering (SEO). Det er et fænomen, der er lige så indviklet som det lyder. Derfor vil det for de fleste virksomheder være den nemmeste, og i længden billigste, løsning at søge hjælp på sider som https://dintekstforfatter.dk, hvor man specialiserer sig i netop dette.

Det er generelt en god tommelfingerregel at udlicitere ekspertopgaver, hvis ekspertisen ikke umiddelbart forefindes internt i virksomheden. Det kræver nemlig tid og ressourcer at oplære sine medarbejdere i nye ting, og det er ikke garanteret, at det giver gevinst i den anden ende.

Starter man imidlertid med at søge hjælp udefra, kan man være mere sikker på kvaliteten af det produkt, man investerer i. Dertil skal man ikke gå på kompromis med sin virksomheds interne ressourcer og spilde sine medarbejderes talenter på opgaver de ikke som udgangspunkt er hyret til at udføre.

Høst reklamernes frugt til fulde

Man kan som virksomhed have det største reklamebudget i verden og producere de fedeste og mest fængende reklamer. Men hvis de bliver gemt væk på googles anden eller, gud forbyde det, tredje side, er der nærmest ingen der kommer til at se dem. 

Netop derfor er det så vigtigt at udnytte søgemaskineoptimeringen til sin fordel. Ellers kan man højst sandsynligt vinke farvel til udbyttet af den online markedsføring.

Har man derimod sørget for at få sine sites forrest i køen, kan det modsatte til gengæld ske: Et positivt feedback-loop, hvor siden bliver set, og, fordi den bliver set, kommer længere og længere op på søgesiderne.