Dagen som fixphone fik reddet

I dag var en god dag. Jeg stod tidligt op, og begyndte at gøre mig klar til skole. Jeg skulle nå en masse i dag. Efter skole skulle jeg til træning. Jeg har fodbold træning 3 gange om ugen. Jeg tog imod skolen sammen med min ven. Vi plejer tit at følges. Vi skal også sammen til fodbold efter skole. Vi glædet os begge to. Vi ville bare gerne have skoledagen ovre. Da der var frikvarter, tog vi ud for at spille fodbold i gården. Det gjorde vi alle drenge fra klassen. Mig og min ven var altid en af de bedste. Men i dag var en virkelig uheldig dag. Lige da jeg skyder til bolden, så hører jeg min telefon falde ud af lommen. Det ødelagde virkelig min dag. Det var min iPhone 12 skærm som smadrede. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, og jeg gad ikke at vise det til mine forældre. Min ven sagde at jeg skulle få den fikset efter skole. Men jeg vidste ikke hvor jeg skulle gøre det. Da jeg kommer hjem, fortæller jeg mine forældre hvad der skete, og viser dem min smadret skærm. De blev ikke så sure som jeg troede. Min mor sagde at jeg skulle tage hen til fixphone.dk, og få min skærm skiftet. Det valgte jeg så at gøre. De fik min skærm skiftet på ingen tid. Jeg kom tilbage efter en time, og fik min iPhone 12 tilbage med en helt ny skærm. Jeg var så glad. Jeg fik det hele ordnet så hurtigt. Jeg kunne nu tage til træning sammen med min ven, uden at bekymre mig om min IPhone. Jeg mødes sammen med min ven, hvor vi så tog mod træningen. Jeg vidste ham min nye skærm, og han blev overrasket over at jeg allerede havde fået den skiftet.