Bambus sengetøj er nemt at sove med, specielt fordi det er så blødt

Bambus sengetøjet har nogle enormt fine fibre, som gør at det er så blødt som silke, og så er det oven i købet til at betale sig til. Bambus sengetøj er nemlig ved at blive rigtig populært, derfor ser vi mere og mere af det derude. Det bløde sengetøj er ikke kun blevet populært pga sine bløde egenskaber. Nej, bambus sengetøj har også andre egenskaber, tro det eller ej, det er fugttransporterende som i, virkeligt fugttransporterende, hvilket simpelthen er med til at holde din krop tør om natten. en tør krop om natten kan være med til at give dig en langt bedre nattesøvn. Den tørre krop i bambus sengetøjet glider ubesværet med, når du vender og drejer dig for at finde nye ligge stillinger, og det betyder at dynen og legemet ikke følger med, som hvis du havde været helt svedig og klistret. De bliver bare liggende, mens din krop ubesværet kan dreje sig omkring. Dette betyder at der er mindre korrektion af dyne og lagen om natten, og derfor kan du jo bare koncentrere dig om at sove. 

 

Bambus sengetøj passer ubeskriveligt godt sammen med en bambus dyne

Har du erhvervet dig dit første stykke bambus sengetøj, og har du oplevet de bløde egenskaber herved, så er det blevet tid til at hoppe videre i processen mod den forbedrede søvn, og det anbefaler jeg bliver med en bambus dyne. Sådan en bambus dyne har mange af de samme egenskaber som bambus sengetøjet, bare flere af dem alle sammen lagt oven i hinanden. Det siger jo egentlig sig selv, fordi der er mere materiale i en bambus dyne end der er i et stykke bambus sengetøj. Jeg er slet ikke kommet ind op de temperaturregulerende egenskaber som bambus tekstiler har, men det er blandt andet her en bambus dyne er med til at give dig den helt dybe søvn, som vi alle ønsker så inderligt. 

Ud over de temperaturregulerende egenskaber, og har den også nogle eminente fugttransporterende egenskaber, som holder din krop tør hele natten. 

Jeg håber at du fik lidt ud af at læse med her i artiklen, og at du får en skøn dag, og nat for den sags skyld.