Apoteksfærdigheder: Hvad leder arbejdsgiverne efter ?

Apoteksfærdigheder: Hvad leder arbejdsgiverne efter?

Apotek evner er nødvendige for en vellykket produktivitet og karriereudvikling inden for apotek felter. Hvis du har disse talenter, vil du være mere effektiv på arbejdspladsen og nå dine personlige karrieremål. Når du fortsætter med at praktisere, vil du være i stand til at udvikle og lære en farmaceuts færdigheder. Dette indlæg vil forklare, hvad apotekets færdigheder er, og hvordan du kan forbedre dem.

Opmærksomhed på detaljer

Farmaceuter bør være meget nøjagtige i deres regelmæssige ansvar. At arbejde med medicin fra det tidspunkt, de fremstilles, indtil det tidspunkt, de gives, kræver nøje opmærksomhed på detaljer.

Når du undersøger en kundes recept, skal du sikre dig, at både lægens og patientens navne er korrekte. Fortsæt med omhyggeligt at læse lægens recept og tilbyde det korrekte lægemiddel i den korrekte dosis. At være nøjagtig sikrer, at du ikke laver fejl, der kan bringe mennesker i fare. Indtast patientens medicinske oplysninger i systemet nøjagtigt til fremtidig reference.

Fremragende kommunikation og interpersonelle færdigheder

Enhver kvalificeret farmaceut skal være i stand til at kommunikere effektivt. Hvis du har fremragende kommunikationsevner, kan du oprette forbindelse effektivt med patienter og medicinsk personale. Som farmaceut bruger du det meste af din tid på at tale med patienter, primært om medicinrecepter. Du skal forklare behovet for et bestemt lægemiddel samt eventuelle negative virkninger, det kan have på dem.

Hvis du arbejder i Danmark, skal du være opmærksom på det nye digitale Appopro Online Apotek, hvor de bedste apotekere opererer og giver personlig rådgivning og recepter til alle forbrugere samt Apopro rabatkode og rabatkoder.

En farmaceut mødes med patienter af forskellige personligheder. Du skal have stærke interpersonelle færdigheder for at kunne håndtere alle. Empati, forhandling, lytning og konfliktløsning er for eksempel alle værdifulde interpersonelle færdigheder.

Kjole kode

Mange organisationer anvender påklædningskoder og uniformer til at understøtte sundhed og sikkerhed og til at præsentere et professionelt image. Det er vigtigt at have en dresscode på arbejdspladsen. Der er mange kuponer og rabatkort til rådighed, såsom About You rabatkode, der giver en bred vifte af tøj, der passer til apotekere.

Ledelsesmæssige færdigheder

Farmaceuter værdsætter ledelsesmæssige evner. Organisationsstrukturerne er forskellige mellem hospitaler og apoteker. Farmaceuternes roller er forskellige som følge heraf. Du skal være dygtig til ledelse, især hvis du fører tilsyn med andre medarbejdere og fører optegnelser.

Mulighed for at multitaske

Evnen til at multitaske er en værdifuld færdighed, som arbejdsgiverne værdsætter. Som farmaceut er du ansvarlig for at udføre flere opgaver rettidigt og effektivt. Nogle roller, der kræver multitasking, er som følger:

  • Besvarelse af telefonopkald og e-mails fra forskellige afdelinger
  • Betjener en række kunder.
  • Kontrol af medicin for at sikre, at de ikke er udløbet
  • Genopfyldning af lægemidler
  • Opdatering af påkrævede poster

Konklusion

Endelig, mens du måske ikke har nok erfaring i alle kategorier, foretrækker arbejdsgivere generelt en apotekstekniker, der kan tænke på hendes fødder og præsentere et professionelt image. Hvis en apotekstekniker bliver taget i at efterlade en medicinflaske i en skuffe eller glemme at lukke en skuffe, kan han eller hun blive afskediget.