3 tips til en billig sommerferie

Vil du gerne på sommerferie, men mangler du penge til at komme afsted? Så kan det godt betale sig at overveje, hvordan du kan komme billigt på sommerferie. Det er faktisk slet ikke så svært, som det måske lyder. Du kan eksempelvis bytte bolig, tage på sheltertur eller holde sommerferie derhjemme. Find flere gode råd på Moneyland.dk.

Tip 1: Tag på sheltertur

Shelters er en hyggelig og billig måde at komme på sommerferie. Der er mange forskellige shelters rundt omkring i landet, og du kan komme utroligt billigt på ferie, hvis du bare sørger for at booke en shelter i god tid. Det kan du eksempelvis gøre ved at klikke dig ind på Bookenshelter.dk, hvor du kan finde samtlige sheltere i hele landet.

Det er en god måde at komme ud og få noget frisk luft, og det er noget, som hele familien kan samles om. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er en god idé eller ej, kan du eventuelt forhøre dig blandt familiens øvrige medlemmer, før du booker en shelter. Sørg for at booke alle sheltere i området, hvis I vil være alene.

Tip 2: Byt bolig med venner eller familie

Hvis du kender andre, som også gerne vil billigt på ferie, så er det en god idé at kontakte dem, så du kan høre, om de er friske på at bytte bolig. Det kan være en utroligt god måde at komme billigt afsted på, og samtidig kan det være en praktisk måde, hvis du gerne vil ud og opleve noget andet på end de vante himmelstrøg.

Tip 3: Slå et telt op i haven

Selvom det kan lyde kedeligt at holde sommerferie derhjemme, så er det en god mulighed. Du kan eksempelvis slå et telt op i haven, hvis du gerne vil opleve noget lidt andet, men samtidig ikke være for langt fra hjemmet. Det er også en billig ferieform, som samtidig gør, at familien kommer tættere på hinanden.

I kan eksempelvis lave mad på bål eller grille i haven, og så sørg for at lave nogle regler om, at I kun må gå ind, hvis det er nødvendigt. Det kan være hyggeligt med en hel ferie, hvor I ikke bruger jeres telefoner eller andre former for elektronik, og det kan også være en god måde at koble af på.